MERSİN ECZACI ODASI ODAMIZDAN 31 AĞUSTOS PERŞEMBE (ARİFE) GÜNÜNÜN TATİL OLMASI HAKKINDA !!

31 AĞUSTOS PERŞEMBE (ARİFE) GÜNÜNÜN TATİL OLMASI HAKKINDA !!

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ

15 Ağustos 2017 tarihinde açıklanan Bakanlar Kurulu Kararı ile 26 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Resmi tatil harici günler idari tatil olarak ilan edilmiştir.

31 Ağustos Perşembe (arife) gününün de yarım gün resmi tatil olması ve arife gününün bir gün öncesi ile bir gün sonrasının resmi bayram tatili olması nedeni ile meslektaşlarımızdan ve sektör paydaşlarından Odamıza gelen talepler doğrultusunda Yönetim Kurulumuzun 16.08.2017 tarihinde yaptığı toplantıda aldığı kararla 31 Ağustos 2017 Perşembe gününde tüm eczanelerimizin tatil olması kararı alınmıştır.

Nöbet listeleri hazırlanırken 31 Ağustos 2017 tarihi normal hafta içi günü olarak planlanmış olup, bu durumda gerek bir karmaşanın yaşanmaması, gerekse o gün nöbetçi olduğunu bilerek hazırlık yapan meslektaşlarımızın mağdur olmamaları için daha önceden duyurulan nöbetçiler nöbetlerini tutacak olup bu nöbetleri bayram haklarından düşülecektir.

Bilgilerinize sunarız.

17.08.2017 - Okunma Sayısı : 1978