YENİ YILIN TÜM İNSANLIĞA SAĞLIK, UMUT VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİZ.

Değerli Meslektaşlarımız;

Mesleki ve sosyal hayatımızda her gün artan sorunlar yaşadığımız ve birlikte çözümler üretmeye çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ülkemiz ve dünya genelinde pandemi başta olmak üzere gerek mesleki sorunlar gerek çeşitli doğal felaketlerle geçen 2020 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde yarınlara bir umut ışığı yakmak, geleceğe daha güvenle bakmak hepimizin ortak dileği. Mersin Eczacı Odası olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz yılbaşı ziyaretlerimizi ve meslektaşlarımız adına hazırlanan ajandaların teslimini pandemi tedbirleri nedeniyle bu yıl gerçekleştiremiyoruz.

Yıl içerisinde ülkemizde yaşanan çok sayıda orman yangını sebebiyle ( Bakanlık verilerine göre ülkemizde Ekim 2020 tarihi itibariyle 2.702 adet orman yangını meydana gelmiş, 12.806,66 hektar alan zarar görmüştür.) yurttaşlık görevimizi yerine getirmek ve çevreci duyarlılığımız gereği Mersin Eczacı Odası üyesi meslektaşlarımız ve pandemi sürecinde vefat eden eczacılarımızın anısını yaşatmak adına fidan bağışında bulunduk ve sertifikaları mail ortamında tarafınıza ulaştırdık. Bağışlanan fidanların hepimiz adına geleceğe umut olmasını diliyor ,

Yeni yılınızı kutluyoruz.

YENİ YILIN TÜM İNSANLIĞA SAĞLIK, UMUT VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİZ.

24 Aralık 2020 - Okunma Sayısı : 873