1 TEMMUZ TARİHİNDE BAŞLAYACAK OLAN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMASI HAKKINDA AÇIKLAMA!!

Değerli Meslektaşlarımız;

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında eczanelerimizde 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Hizmeti uygulaması başlayacaktır. Bu uygulamayla ilgili TEB tarafından yapılan çalışmaya istinaden Odamızca da yerel ve ulusal bir çok OSGB ile görüşmeler hala devam etmektedir. Başta ekonomik olması kaydıyla güvenilir ve sürdürülebilir bir hizmet satın alınması yönünde titizlikle devam eden çalışmalarımız bir kaç gün içerisinde tamamlanacak olup, bu uygulamada tutulması gereken "İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin Tespit ve Öneri Defteri"  Odamız tarafından meslektaşlarımız adına temin edilecektir. (Bahse konu defter için fiyat çalışmaları devam etmektedir.)

Yapılan çalışmalar en kısa sürede sonuçlanacak olup, anlaşma sağlanacak firma ve fiyat bilgileri tekrar duyurulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

16 Haziran 2016 - Okunma Sayısı : 2808