12. BÖLGE KAYSERİ ECZACI ODASI'NIN DUYURUSUDUR

12. Bölge Kayseri Eczacı Odası 20 Mayıs 2006 Cumartesi günü EGE ÜNİVERSİTESİ mezunları için bir etkinlik düzenleyecektir. Etkinlik programı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

19-20 MAYIS KAYSERİ - KAPADOKYA

20 Mayıs 2006 / Cumartesi

*Sabah saat 08:30'da Almer Otel önünden Kayseri'den -Kapadokya'ya hareket ediyoruz.

* Yaklaşık 1 saatlik bir yolculuktan sonra Kapadokya bölgesindeki programımıza içinde 21 adet kilise bulunan Göreme Açık Hava Müzesi'yle başlıyoruz.Daha sonra peri bacalarının yoğunlukta olduğu Paşabağ ve Esertepe Rahipler vadisinin gezerek Kapadokya'yı en iyi görebileceğimiz bir nokta olan Uçhisar'a geçip panoromik olarak gördükten sonra,öğlen yemeği için Ürgüp'ten geçerek bir dönem Ermenilerin yaşamış olduğu Aravan köyünde yemeğimizi alıyoruz.(Aravan Evi'nde alacağımız yemek tamamen tandırda pişirilmiş yöresel yemeklerden oluşmaktadır.Bulgur çorbası,yaprak sarma,köy yoğurdu,turşu,salata,tandırda pişirilmiş güveç ve aside tatlısı ) Yemeğimizi yedikten sonra Eski bie Rum köyü olan (Sinanos) ve Rum Mimarisinin izlerini göreceğimiz Mustafapaşa köyünün ziyaret ediyoruz.Yine Ürgüp üzerinde Avanos'a geçerek çanak-çömlek atölyelerini ziyaret ediyoruz.Özkonak Yer altı şehrini gezerek , talebe bağlı olarak Avanos'ta Halı mağazalarında halı üretim tezgahlarını görerek , Kayseri'ye dönüş yolculuğuna geçiyoruz.

TUR PROGRAMINA DAHİL OLAN HİZMETLER:

*2000 veya 2001 Model Mercedes 403 ,

*Kokartlı Profesyonel Rehberlik hizmeti ,

*Müze girişleri,

*Öğlen Yemeği,

*Ayvalı köyü / Aravan Evi

Menü:Bulgur Çorbası,yaprak sarma,köy yoğurdu,turşu,salata,tandırda pişirilmiş güveç ve aside tatlısı.

*Kişi başı 50.00-YTL

Otel Konaklaması;

Almer Otel / 3* ( Düvenönü Meydanı - KAYSERİ )

19 Mayıs - 20 Mayıs

* Konaklama : Oda + Kahvaltı

* İki Kişilik Odada kişi başı : 40.00-YTL

* Tek Kişilik Oda : 50.00-YTL

* 0-6 Yaş Çocuk : Ücretsiz

* 7-12 Yaş Çocuk : %50 İndirimli

Akşam Yemeği :

Elit Restaurant :

20 Mayıs 2006

* Menü ; Kayseri Mantısı, Masaya serpme meze , Ekşili göbek salata , Kayseri Tabağı(Su Böreği , Yaprak sarma, Yağlama , Pastırma ) Kuzu Tandır veya Sac Tava , Türk Tatlısı , Limitsiz yerli alkollü içecek. 2 katlı kutlama pastası .

* Kişi başı : 40.00-YTL

*Yukarıda belirtilmiş fiyatlar minumum 35 kişi olunduğu takdirde geçerlidir.

* Fiyatlar artı KDV 'dir.

İletişim Adresleri :

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 3856