15.07.2004 TARİHİNDE TEB REÇETE KONTROL SİSTEMİ BÖLGEMİZDE FAALİYETE BAŞLAYACAKTIR. [ÖNEMLİ]

"T.C Maliye Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti arasında 18 Eylül 2001 tarihinde "Devlet Memurlarının Tedavi Yardımı ve Cenaze Giderleri Yönetmeliği" uyarınca kurum mensuplarının eczanelerden temin edecekleri ilaçlarla ilgili reçetelerin Türk Eczacıları Birliği Reçete Kontrol Birimince kontrolünü müteakip reçete bedellerinin ödeneceği hususunda protokol imzalanmıştır.

Bu amaçla TEB tarafından kurulmuş olan elektronik provizyon ve reçete kontrol sistemi
15 TEMMUZ 2004 tarihinde bölgemiz konsolide bütçeli kurum ve üye eczaneler ile uygulamaya geçilecektir.

Uygulama kapsamında eczacılarımıza, kendilerine sisteme giriş olanağı sağlayan birer kullanıcı adı ve şifresi verilecektir. Bunun için eczacılarımızın ekteki EK-1 deki"Eczane ve Eczacı Tanıtım formunu 10 Haziran 2004 tarihine kadar Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2364