2006 YILI MALİYE SÖZLEŞMESİ HAKKINDA;

·        2006 Yılı Maliye Sözleşmesi İmzalandı ;

Maliye Bakanlığı ile uzun süredir ıskonto pazarlıkları devam eden 2006 yılı protokolü 05.04.2006 tarihi itibarı ile taraflar arasında imzalanmıştır. Odamızın da içinde bulunduğu 23 Eczacı Odasının sözlü ve yazılı itirazına ve eczacı kamuoyunun istememesine rağmen basamaklı ıskonto oranları esası ile yürürlüğe giren 2006 yılı protokolü ile ilgili açıklamalar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Sözleşmenin III.Uygulanacak Esaslar başlıklı bölümünün 1.Maddesi yeniden düzenlenmiş olup, Eczanelerin 2005 yılı cirosuna (KDV hariç) göre;

0-220.000 YTL olan eczaneler??????...% 3.0
220.000-440.000 YTL olan eczaneler??????...% 3.5
440.000-550.000 YTL olan eczaneler??????...% 4.0
550.000 YTL ve üzeri olan eczaneler?...????? % 4.5 ıskonto yapacaklardır.

Sözleşmenin VII.SÖZLEŞME başlıklı bölümünün 8.Maddesi yeniden düzenlenmiş olup, aşağıdaki şekildedir:

8.Madde:

Kurumlarla bu protokol esaslarına göre sözleşme imzalayan eczaneler, Tebliğ eki (EK-3/B) bilgi formunu doldurarak 30 Nisan 2006 tarihine kadar illerde Defterdarlık Muhasebe Müdürlüklerine, ilçelerde ise mal müdürlüklerine Say 2000i sistemine giriş yapılmak üzere teslim edeceklerdir.

(2006 YILI MALİ PROTOKOLÜ YAZIMIZ EKİNDE TARAFINIZA SUNULMUŞTUR.)

SÖZLEŞME BEDELLERİ;
·        Kurumlar ile yapılacak olan sözleşme bedelleri;

Emekli Sandığı Sözleşmesi        :        40.00 ytl
        Yeşil Kart Sözleşmesi                :        40.00 ytl
        Maliye Sözleşmesi                        :        35.00 ytl

2006 Yılı Mali Protokolü bünyesinde sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımız ekteki başvuru formları doldurarak sözleşme bedelleri ile birlikte 15 NİSAN 2006 tarihine kadar Odamıza başvurabilirler.

(Kurum sözleşmeleri yenileme süresi çok kısa olduğundan eczacılarımızın en kısa sürede başvuruları Odamıza göndermeleri gerekmektedir.)

ek_dosya

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2403