2017 YILI ADALET BAKANLIĞI (CEZAEVİ) SÖZLEŞME BAŞVURULARI HAKKINDA;

2017 Yılı Adalet Bakanlığı (Cezaevi) sözleşmelerinin 18 Mayıs tarihine kadar Kuruma teslim edilmesi gerektiğinden Eczacılarımızın ekteki başvuru formu ve dilekçe ile 15 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar  Merkez’de Odamıza İlçelerde Temsilciliklere başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı sözleşme bedeli     - 50,00 TL

Adalet Bakanlığı Protokolünün  “Sözleşmenin yenilenmesi halinde” maddesi gereği sözleşme eki belgeler başvuru ile Odamıza iletilecektir.

- Değişiklik olması (nakil, eczane isim değişikliği) halinde ruhsat fotokopisi,

- Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan 2016 yılı hasılatını gösteren  onaylı form - EK/5 doldurulacaktır. (SGK için verilen kullanılacaktır)

Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni, (Odamız tarafından hazırlanacaktır)

- Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi,(Odamız tarafından hazırlanacaktır)

- Kuruma hitaben dilekçe (ektedir.)

Adalet Bakanlığı Protokolünün “İlk kez sözleşme yapılması halinde” maddesi gereği sözleşme eki belgeler başvuru ile Odamıza iletilecektir.

- Kimlik fotokopisi,

- Ruhsat Fotokopisi,

- İmza Beyannamesi (asıl)

- Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan 2016yılı hasılatını gösteren  onaylı asıl form.

- Kuruma hitaben dilekçe (ektedir.)

ADALET BAKANLIĞI (CEZAEVİ) SÖZLEŞME BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ

KURUMA (CEZAEVİ) DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ