“TIBBİ CİHAZLAR VE MEDİKAL ÜRÜNLER EĞİTİMİ” KONULU MİEP 28-29 NİSAN TARİHLERİNDE ODAMIZDA YAPILACAKTIR.

Bundan sonraki dönemlerde, bazı medikal malzemelerin SGK ile sözleşmeli eczanelerden temin edilebilirliği protokolünün 3.14. maddesine göre yapılabileceğinden, meslektaşlarımızın bu ürünler hakkında akademik bilgiye sahip olmaları önemlidir.

Bu doğrultuda TEB Eczacılık Akademisi tarafından düzenlenen eğitimlerden “TIBBİ CİHAZLAR VE MEDİKAL ÜRÜNLER EĞİTİMİ” MİEP 28-29 NİSAN tarihlerinde Odamızda düzenlenecektir. Prof.Dr.Yekta Özer, Prof.Dr.Yalçın Özkan, Doç.Dr.Ayhan Savaşer, Doç.Dr.Suna Erdoğan, Uzm.Dr.Bilgehan Karadayı  tarafından verilecek eğitim 2 gün sürecektir.

Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın 25 NİSAN ÇARŞAMBA  günü mesai bitimine kadar Odamıza bilgi vermeleri ve 2 günlük eğitim bedeli olan 75 TL yi ulaştırmaları gerekmektedir.

Eğitim Programı Ekte sunulmuştur.

TIBBİ CİHAZ EĞİTİM PROGRAMI

16 Nisan 2012 - Okunma Sayısı : 2697