AKDENİZ BÖLGE KOMUTANLIĞI İLE SÖZLEŞMELİ ECZANELERİN DİKK.

2009 yılı için imzalanacak olan yeni protokole Milli Savunma Bakanlığı Kuruluşu içerisindeki askeri ita amirlikleri için imzalanan protokol (EK/1) ve ilgili olarak sözleşmenin ?Eczanede Kalacak? nüshasına eklenen, ?YARARLANACAKLAR? başlığını taşıyan sözleşme eki ekte (EK/2) sunulmuştur.

Ayrıca sözleşmeyi yapan Askeri üst kuruluş tek, fakat fatura kesilecek ita amirleri ve saymanları farklı olan askeri kuruluşlar için sözleşme yapan eczacının isteği halinde Oda ve Kurum yetkililerince imza ve tasdik edilmiş ?İLK FATURA EKİNDE KURUMA VERİLECEK? Maliye Sözleşmesi nüshasından istenilen adette fotokopi alınıp odamıza ?ASLININ AYNIDIR? kaydı ile onaylatılabilecektir.

T.C. Akdeniz Bölge Komutanlığı?nın Odamıza gönderdiği ; Sözleşme yapmak isteyen eczanelerin sözleşmelerinde yer alacak olan maddeleri içerir bilgilendirme Metni ekte (EK/3) sunulmuştur.

Sözleşmeli eczanelerimize duyurulur.

ek_dosya