AKDENİZ İLÇESİNDE BULUNAN ECZANELERİN YEŞİL KART REÇETE TESLİMİ HAKKINDA;

AKDENİZ İLÇESİNE BULUNAN ECZANELERİN  DİKKATİNE!!

YEŞİL KART REÇETE TESLİMİ

Bu gün itibariyle Akdeniz İlçesine ait olan eczanelerin Yeşil Kart Reçete Teslimi Odamızda başlamıştır. Reçeteler Sağlık Grup Başkanlığı Personeli tarafından teslim alındığından ancak mesai saatleri içerisinde
(08:00   / 12:00 -  13:00 / 16:30) teslim alınabilecektir.

Reçete Tesliminde aşağıda Hususların Dikkate Alınması Gerekmektedir.

-       Reçete Teslim Tarihleri her ay Odamız tarafından duyurulacaktır.

-      Odamız  4. katında tutanak karşılığı teslim alınacaktır.

-     Reçete tesliminde fatura toplamının %0.7 si oranında tutar genel giderlere  katkı amacıyla bağış makbuzu karşılığında ödenecektir.

-    Sadece ilgili aya ait reçeteler aynı ay içerisinde faturalandırılacaktır. (örn;Kasım ayına ait reçetelerin faturası kasım ayına ait olacaktır.Kasım ayı faturası içerisinde aralık ayında karşılanan reçeteler bulunmayacaktır.)

-                 Fatura tesliminde her zarfın üzerinde ilgili faturanın bir fotokopisi bulunacaktır.

-                Belirlenen teslim günleri dışında gönderilen faturalar teslim alınmayacaktır.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 3206