ARALIK - YEŞİLKART REÇETE TESLİMİ HAKKINDA;

MERSİN MERKEZ İLÇELERİN YEŞİLKART REÇETE TESLİMİ HAKKINDA;

Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçelerinin Aralık ayı Yeşilkart Reçete Teslimi 04 ? 15 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.

Reçete Tesliminde Aşağıdaki Hususların Dikkate Alınması Gerekmektedir.

-    Fatura Tarihi mutlaka 31.12.2009 olacaktır.

-            Sadece ilgili aya ait reçeteler aynı ay içerisinde faturalandırılacaktır. (örn; Ocak ayına ait reçetelerin faturası Ocak ayına ait olacaktır. Aralık ayı faturası içerisinde Ocak  ayında karşılanan reçeteler bulunmayacaktır).

-            Teslimat Odamız  4. katında tutanak karşılığı teslim alınacaktır. Reçeteler Sağlık Grup Başkanlığı Personeli tarafından teslim alındığından ancak mesai saatleri içerisinde (08:00   / 12:00 -  13:00 / 17:00 ) teslimat yapılabilecektir.

-     Reçete tesliminde fatura toplamının %0.7 si oranında tutar genel giderlere      katkı amacıyla bağış makbuzu karşılığında ödenecektir.

-                 Fatura tesliminde her zarfın üzerinde ilgili faturanın bir fotokopisi bulunacaktır.

-                Belirlenen teslim günleri dışında gönderilen faturalar teslim alınmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Yeşil kart faturalarının ek'inde  hazırlanan yeşilkart raporlu hasta  listesinin, Aralık ayı itibariyle her ay bilgisayar ortamında hazırlanarak Odamız mail adresine (yonetim@mersineo.org.tr) gönderilmesi bir nüshasının da faturaya eklenmesi  gerekmektedir.

Yeşilkart Raporlu Hasta Listesine WEB sayfamızın dosyalar kısmının form ve dilekçeler bölümünde yer almaktadır.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2086