ASTIM HAKKINDA BİLGİLENDİRME BROŞÜRLERİ

Birliğimiz tarafından 2014 yılından beri sürdürülmekte olan ve Aralık 2016 itibariyle Ulusal Yaygınlaştırma Aşaması tamamlanmış olan, bugüne kadar eczacı odalarımızda 3500'ün üzerinde eczacımızın eğitim aldığı Smart (Akılcı) Eczane Programı kapsamında yürütülen Astım/KOAH alanında eczacı danışmanlığı, 2017 Yılı Eczacılık Günü temalarımızdan biri olarak belirlenmiş olup, bu tema etrafında gerçekleştirilecek çalışmaların yaygın ve etkin bir şekilde kamuoyuna duyurulabilmesi, tüm Türkiye'de ortak bir ses yaratması açısından Bölge Eczacı Odalarımızın da eşzamanlı olarak sürdürmesi desteklenmektedir.

Her yıl Mayıs ayının ilk Salı gün olan ve bu sene 2 Mayıs 2017 tarihine denk gelen Dünya Astım Günü ve 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri ile başlayarak, Birliğimiz tarafından hazırlanan ASTIM NEDİR broşürlerimizde yer alan bilgilerin, eczacılarımızın vereceği danışmanlık hizmeti çerçevesinde, kendilerine başvuran hastalar ile paylaşılması önemsenmektedir.

Mersin Eczacı Odası olarak bu yıl 6.'sını düzenleyeceğimiz "Eczacılarla Sohbet Günü" 6 Mayıs 2017 tarihinde Forum AVM'de 10:00 - 22.00 saatleri arasında yapılacak olup,  ASTIM ile ilgili tüm Mersin halkı eczacılarımız tarafından bilgilendirilecektir.

ASTIM Nedir broşürlerimize, www.teb.org.tr adresinde ana sayfada sol kısımda yer alan Uygulamalar menüsü altındaki Astım Broşürleri üzerine tıklanarak ulaşılabilmekte ve indirilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

BROŞÜRLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ