BU HABER YENİLENMİŞTİR!!!! 6.GRUP ECZANE TEKNİSYEN EĞİTİMİ STAJ DEFTERİ TESLİMİ HAKKINDA;

6.Grup Eczane Teknisyen Eğitimine katılanların doldurması gereken Staj Defterini,

Staj Başlama 27.07.2009-Staj Bitimi 26.01.2010 tarihleri arasında olacak şekilde doldurup en geç 05.02.2010 tarihine kadar odamıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj defteri , çalışılan eczane tarafından kaşeli - imzalı olacaktır. Staj Defterinin ek'inde sigortalı çalışan  SSK Hizmet dökümü, Sigortalı olarak çalıştığını gösteren iş yeri sigortalı hizmet listesinin (iş yeri sicil belgesi) ve staj gören teknisyenin Kimlik fotokopisinin eklenmesi gerekmektedir.

Not: Staj defterini temin etmemiş olan eczane teknisyenlerinin ek'te yer alan formu doldurup (eczane kaşe - imza olmalı)  en kısa sürede odamızdan teslim almaları gerekmektedir.

ek_dosya

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 4196