“BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM İLE ECZANEDE DAVRANIŞ MODELLERİ VE HASTA İÇİN ÖNEMİ” KONULU EĞİTİM

Değerli meslektaşlarımız;

Kronik yorgunluk ve kilo kontrolü konularında eczanede danışanlara bütüncül yaklaşım modellerinin konuşulacağı eğitimimiz  17 Nisan Pazartesi günü saat 14:00'de Odamız 3. Kat toplantı salonunda Mustafa ÖZARSLAN sunumuyla gerçekleştirilecektir.

Eğitime tüm meslektaşlarımız davetli olup, katılım için bilgilerinize sunarız.

Mustafa Özarslan

1960 yılında Adana’da doğdu. Üniversiteden Matematik bölümünden mezun oldu. Adana’da  Matematik öğretmeni iken 1990 yılında istifa ederek Roche Türkiye’de İstanbul’da ilaç sektöründe çalışmaya başladı. Roche’dan 2004 yılında satış müdürü iken istifa ederek kendi danışmanlık işini kurdu. Bu sırada Maltepe Üniversitesi’nde 120 saat süreli Yaşam Koçluğu, Kurumsal Koçluk ve Yönetici Koçluğu Sertifika Programlarını tamamladı. İlaç sektöründe 14 yıl her kademede çalıştı, dermokozmetik alanında yaklaşık 14 yıldan bu yana Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdür görevlerini sürdürüyor. Roche yaşantısında aldığı kişisel gelişim, satış eğitimleri ve sertifika programlarımdan aldığı eğitimleri, kendi yaşam tecrübeleriyle birleştirerek eğitim modelleri hazırladı.

Profesyonel olarak kişisel gelişim ve Davranış modelleri eğitimleri veriyor, Profesyonel olarak Sosyal stiller ve Satış teknikleri eğitimleri veriyor. Profesyonel olarak soruların Gücü ve Hedef koyma ve hedefe ulaşmanın yolları eğitimleri veriyor. Eczacı odalarında ve eczacılık fakülteleri son sınıf öğrencilerine ‘Geleceğin Eczaneleri’ adı altında davranış modelleri eğitimleri veriyor. Eczane ve sağlık sektöründe “Eczane Koçluğu” kavramını ve sistemini oluşturan kişi olan Özarslan, halen, Yeditepe Eczacılık Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak  5. Sınıf öğrencilerine Eczanede yaşam koçluğu, 1. Sınıf öğrencilerine İletişim becerileri  eğitimleri veriyor. Anne ve Bebek İlaç ve Kozmetik ve PharmAplus Eğitim ve Danışmanlık firmalarını yönetici ortağı, eczane koçluğu,  ilaç firmalarında yönetici koçluğunun yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında Kurumsal Koçluk yapıyor, Bütüncül Tıp yaklaşım modelleri üzerine eczanelerde Bütüncül yaklaşım modelleri çalışmaları konusunda Eczanelerde  eğitimleri veriyor.

Mustafa Özarslan ile Eczanede Yaşam Koçluğu TV programını da yürütüyor.

Evli ve Tolga ve Bora adında iki oğlu vardır.

14 Nisan 2023 - Okunma Sayısı : 418