CEZA VE İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜKLERİ İLE 2012 YILI İÇİN SÖZLEŞME YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR.

TEB'nin Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlükleri ile Sözleşmeli eczanelerin, 2012 Yılı için yapacakları sözleşme yenileme işlemlerinin başlamış olduğu bildirilmiştir. Sözleşmelerin son teslim tarihinin 15.06.2012’dir.

Sözleşmelerin talep edilmesi ve hazırlanması için  Kurum ile sözleşme yapmak/yenilemek isteyen meslektaşlarımızın 5 Haziran 2012 mesai bitimine kadar Odamıza/temsilciliklere dilekçe ile başvuru yapmaları, başvuru dilekçesine vergi dairesi onaylı EK/5 formunun eklenmesi  gerekmektedir.

Sözleşme formlarının satış fiyatı 50,00 TL olarak belirlenmiştir.

Not: TEB’in Kurum ile yapmış olduğu yazışmada; 2011 yılı hasılatlarına göre değişecek olan yeni iskonto oranlarının 18.06.2012 tarihinden geçerli olacağı bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

01 Haziran 2012 - Okunma Sayısı : 1865