Değerli Meslektaşlarım;

                      Odamızın seçimli olağan genel kurulunun üzerinden yaklaşık olarak 1 ay geçti. Genel kurullar, odaların yılda bir kez yaptığı ve üyelerin gerek önceki dönemde yönetim kurulunca yapılan faaliyetleri değerlendirdiği gerekse bundan sonraki süreçte neler yapılmasının gerektiği yönünde görüşmelerin yapıldığı önemli toplantılardır. 40 yılı aşan geçmişimize yakışan, düzeyli ve katılımcı  bir ortamda geçen  genel kurulumuza katılarak, fikirlerini beyan eden, öneri ve eleştirilerini sunan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.

                Genel kurulumuz sonrası gerçekleşen seçimlerde üyelerimizin takdiri ile göreve geldik. Göreve geldiğimiz andan itibaren, demokratik, eşitlikçi, yenilikçi, katılımcı ve şeffaf ilkelerimiz ışığında daha iyi neler yapabiliriz diyerek çalışmalarımıza başladık. Mersin Eczacı Odasını hep beraber yönetme gayemiz ile, temsilci ve komisyon atamalarımızı gerçekleştirdik.

             Önümüzdeki dönemde bir çok önemli gündemimiz olduğunu ve bu süreçten sizlerin aktif desteği ile başarılı olarak çıkabileceğimizi biliyoruz. OTC, sanal eczane zincirleri, reçete kaynağı olan sağlık merkezlerinin hareketliliğinden kaynaklanan etik sorunlar ve eczacı istihdamı önümüzdeki dönemdeki önemli sorunlardan bazıları. Bunun yanında eczacının ekonomik refah düzeyinin korunması/arttırılması bu dönemin en önemli gündem  maddelerinden bir diğeri.

                     Sizlerden aldığımız güç ile genç bir ekip olmanın getirdiği heyecan ve enerjiyi  kurumsal değerlerimizi ve bağlılığımızı daha da güçlendirmek için kullanacağız. Örgütlülüğe inanmış ve gereklerini yerine getiren bir mesleğin üyeleri olarak sizlerin de katkısıyla sorunlarımızı çözecek, yeni kazanımlar elde edecek güce sahip olduğumuza inanıyor,

                Saygılar sunuyorum. 

06 Kasım 2017 - Okunma Sayısı : 8050