DERMOKOZMETİK ÜRÜNLER VE BESİN TAKVİYELERİ KOMİSYONU hakkında;

Odamız bünyesinde kurulan  ?Dermokozmetik Ürünler ve Besin Takviyeleri Komisyonu? na üye olmak isteyen eczacılarımız Odamıza başvuru yapabilirler.   Komisyonun çalışmalarının koordinasyonunu düzenlemek üzere aşağıdaki eczacılarımız görevlendirilmiştir.

Ecz. Feriha DOĞAN                  Serhat eczanesi

Ecz. E. FİLİZ SANCAR              Sancar Eczanesi

Ecz. Begüm Manav ÖZER        Nur Eczanesi

Ecz. Berrin YORGUN                 Kilikya Eczanesi

Ecz. H. İrem ANAK                   Göksu Eczanesi

Komisyon ; Dermokozmetik ürünler ve besin takviyelerinin  sadece eczanelerde satılmasını ve eczane pazarında sağlıklı büyümesini sağlamak amacıyla oluşturulmuş, eczane ekonomilerine ek katkı sağlayacak dermokozmetik ürünler ve besin takviyelerinin her eczane tarafından alınabilme ve hastaya ulaştırılabilme koşullarını oluşturmak hedeflenmiştir.

Düzenleyeceğimiz eğitim seminerleri ile meslektaşlarımızın bu alanda yer alan ürünler konusunda yeterli bilgi birikimine ulaşmaları sağlanacaktır.

Zincir eczaneler kurmak isteyen yerli ve yabancı girişimciler öncelikli olarak dermokozmetik ürünler ve besin takviyelerini eczanelerden çıkarıp, kendi bünyelerine katmak istemektedirler. Bu sebeple dermokozmetik ürünler ve besin takviyelerine sahip çıkmak mesleğimize sahip çıkmak adına önem taşımaktadır.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 4046