“DR. SCHÜSSLER MİNERAL TERAPİSİ VE HASTALIKLARIN YÜZDEN TEŞHİSİ” EĞİTİMİ 28 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ ODAMIZDA YAPILACAKTIR.

   Uzm. Ecz. Serpil Aşar tarafından tarafından verilecek olan Dr. Schüssler Mineral Terapisi Ve Hastalıkların Yüzden Teşhisi eğitimi 28 Nisan Cumartesi günü saat 09:30'da Odamızda yapılacaktır. Eğitim ücretsiz olup, katılmak isteyen meslektaşlarımızın 26 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza bilgi vermeleri gerekmektedir.

     Eğitim içeriği ve eğitimci özgeçmişi aşağıda sunulmuştur.

     Bilgilerinize sunarız.

 

EĞİTİMİN KONUSU

Dr. Schüssler mineral terapisi ve hastalıkların yüzden teşhisi

Dr. Schüssler mineral tuzları, Almanya’da halk hekimliğinden başlayarak Alman Tıp Literatürüne girmiş, tamamlayıcı tıp alanındaki en etkili şifa yöntemlerinden biridir.

Yaklaşık 1 asır önce Almanya’da keşfedilmiş olan bu tedavi insan doğasına en uygun, kişiye özel ve holistik bir yaklaşıma sahip olmasıyla oldukça dikkat çekicidir.

Hastalıkların yüzden teşhisinin uygulandığı bu tedavide eksikliklerin yüzden tespit edilerek kişiye özel bir reçete oluşturulması son derece spesifiktir ve sadece bu tedaviye özeldir.

 

 Uzm. Ecz. Serpil AŞAR

1992 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu.

1992-1994 yılları arasında GATA’da klinik eczacılık görevinde bulundu.

1994-2000 yılları arasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi Bölge Hastanesi’nde baş eczacılık görevinde bulunup, daha sonra Ankara’da eczane ve kendisine ait sağlık danışmanlığı ofisini açtı.

2008 yılında Dr.Schüssler mineral tuzlarıyla çalışmaya başladı.

2010-2011 yıllarında Dr.Schüssler mineral terapisi ve hastalıkların yüzden teşhisi (facial diagnostic) kursunu tamamladı.

2011 yılında iki eczacı ortaklığı ile Orthim-SAS Farma İlaç firmasını kurdu ve 2011 yılından bugüne kadar Türkiye’nin ilk homeopatik tabanlı ilaçları olan Dr.Schüssler mineral tuzlarının Türkiye distribütörü olarak çalışmaya başladı.

Bu alanda Türkiye’deki üniversitelerde, tabip ve eczacı odalarında eğitim seminerleri düzenlemektedir.

Hacettepe Üniversitesi Homeopati Kongresi, Ankara Üniversitesi Medipol Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Kongreleri, Kıbrıs İlaç Dışı Farmasötik Ürünler Kongresi (Farmmed), Diyabet Kongresi, Nöralterapi Kongreleri vs. katıldığı kongrelerden birkaç tanesidir.

Aldığı Bazı Eğitimler

Homeopati, Homotoksikoloji, Fonksiyonel Tıp, Color Terapi, İridoloji, Dorn Terapi, Bağırsak Sertifika Programları, Geleneksel Çin Tıbbı, Vb.

19 Nisan 2018 - Okunma Sayısı : 4579