DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA 7 MART'TA DÜZENLENECEK SÖYLEŞİ VE ÖZEL GÖSTERİME SUNULACAK "DİREN" İSİMLİ FİLM HAKKINDA

8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Kent Konseyi ve Odamız Kadın Dayanışma Komisyonunun da bulunduğu bir çok Kurumunun katılımı ile 7 Mart Pazartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında saat:13:00 de "Kadınların oy hakkı mücadelesini anlatan, Prof. Dr. Serpil ÇAKIR'ın söyleşisi ve ardından aynı konulu "DİREN - SUFFRAGETTE" filminin özel gösterimi yapılacaktır.

Katılım ücretsiz olup, kontenjanın sınırlı olması nedeni ile katılmak isteyen meslektaşlarımızın Odamıza isim yazdırmaları yada biletleri Odamızdan temin etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

DİREN FİLM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ