"DÜŞÜNMEYİ DÜŞÜNMEK" KONULU KONFERANSA TÜM MESLEKTAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.

Odamızın Yenişehir Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği, DR. ANOOSHIRVAN MIANDJI'nin (Bilim Felsefesi ve Tarihi Doktoru) sunumuyla  26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek olan "DÜŞÜNMEYİ DÜŞÜNMEK" konulu konferansa tüm meslektaşlarımız davetlidir.

Yer :  Yenişehir Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi, Özgürlük Salonu

Saat:  19.00

DÜŞÜNMEYİ DÜŞÜNMEK

Düşünme nedir? Düşünmek için ne gerekir? Düşünürken neler olur? Düşünmenin sınırları nelerdir? Düşünmek için mantık mı duygu mu gerekir?  Neler düşünmek değildir? Bir düşünceyi geçerli kılan nelerdir? Hatalı düşünmenin sebepleri nelerdir? Tek başına düşünmek ile grup halinde düşünmek arasında fark nedir? Kim doğru düşünür? Eleştirel düşünme başkalarını eleştirmek mi? Tartışmalarda düşüncelerin yeri ve sınırı nedir? Düşünceler ile duyguların ilişkisi nedir? Bilimde düşünmenin önemi nedir? İnsan beyini düşündüğü şekilde de mi evrim geçirir? Yeni düşünme yöntemleri geliştirmek için neler gerekir?

Dr. Anooshirvan Miandji kimdir? Lütfen tıklayınız

22 Kasım 2019 - Okunma Sayısı : 1191