ECZANELERDE GECE ÇALIŞMA SÜRELERİ HAKKINDA

Birliğimize Ankara Eczacı Odası tarafından gönderilen 09.09.2016 tarih ve 2000-7121-2016 sayılı yazı ile, Odanın "Eczanelerde Gece Çalışma Süreleri" konulu yazısı ile Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanlığı'na yapmış olduğu başvuru ve gelen cevabi yazı hakkındaki bilgilendirme iletilmektedir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanlığı, Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından verilen görüş, "Nöbetçi eczanelerde sunulan hizmetinin aksamadan yürütülebilmesi için çalışan personele ihtiyaç duyulduğu da göz önünde bulundurularak, eczanelerde sunulan hizmetin "sağlık hizmeti yürütülen işlerden" olduğu ve bu nedenle çalışan personelin yazılı onayı ile yedi buçuk saatin üzerinde gece çalışması yapabileceği mütalaa edildiği" şeklindedir. İlgili yazı örnekleri ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

YAZI ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ