ECZANELERDE KULLANILACAK KORUYUCU KIYAFET VE GÖZLÜKLER ODAMIZA ULAŞMIŞTIR

Değerli meslektaşlarımız;

Eczanelerimizde kullanılmak üzere tarafımızca temin edilen koruyucu gözlüklerin ve koruyucu kıyafetlerin  ilk partisi Odamıza ulaşmıştır. Her eczaneye 3 adet gözlük Odamız tarafından ücretsiz dağıtılacaktır.

Talep olması durumunda gözlükler 7,5 TL'den, koruyucu kıyafetler ise 45 TL'den Odamızdan temin edilebilecektir.

Ücreti ile alınmak istenen ürünler dağıtım esnasında talep halinde Oda personelimizden alınabilecektir.

Dağıtım  sürecini beklemek istemeyen meslektaşlarımız ise Odamıza başvuru yaparak ürünleri temin edebilirler. (sadece ücretli ürünler için)

İlgili ürünler sınırlı sayıda gelmiş olup meslektaşlarımızın sadece ihtiyacı kadar almaları rica olunur.

Koruyucu Kıyafete Ait Bilgiler

- Kıyafetler  üç beden olup ölçüler aşağıdaki gibidir.

1 nolu beden - Göğüs çevresi 92-100 cm, boy 170-176 cm.

2 nolu beden - Göğüs çevresi 100 - 108 cm, boy 176-182 cm.

3 nolu beden - Göğüs çevresi 108 - 116 cm, boy 182-188 cm. dir.

- Kıyafetler sıvı geçirmez olup istenilen aralıklarla herhangi bir dezenfektan ile dış yüzeyi silinerek temizlenebilir.

- Kıyafetlerin giysilerin üzerine giyileceği düşünülerek beden kararı verilmelidir.

- Satış esnasında paketler hijyen kuralları gereği deneme veya beden tespiti için açılmayacaktır.

- Satılan ürünler iade alınmayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

26 Mart 2020 - Okunma Sayısı : 3761