"ECZANE VE ECZANE ÇALIŞANLARININ YASAL SORUMLULUKLARI" KONULU ONLİNE EĞİTİM

            9 - 10 Mart 2022 tarihlerinde 20.00 - 21.30 saatleri arasında Dr. Nezih VAROL tarafından Tebeşir Online Eğitim Platformu üzerinden üyelerimiz için "Eczane ve Eczane Çalışanlarının Yasal Sorumlulukları" konulu eğitim gerçekleştirilecektir. Eğitim konuları, eğitim linki  ve  TEBEŞİR Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu Giriş Yönergesi  aşağıda yer almakta olup,

            Katılım için bilgilerinize sunarız.

 

 TEBEŞİR Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu Giriş Yönergesi İçin Tıklayınız

TEBEŞİR Online Eğitim Platformu Girişi İçin Tıklayınız.

 

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Nezih VAROL

Halk Sağlığı ve Adli Tıp Uzmanı

 1984 Cerrahpaşa (Edirne) Tıp Fak. Mezunu.

CTF Üroloji kliniğinde volanter asistanlık (1984-1986), Sağlık Ocağı Hekimliği, Diyaliz Hekimliği, Acil Servis Hekimliği, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, Adli tabiplik görevlerinde bulunmuştur.

Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim ve Sağlık Bilimleri Fakültesi, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Okan Üniversitesi Tıp Fakültelerinde Bilim Dalı, Anabilim Dalı Başkanlığı, ve Dekan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

 Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Hukuk Fakültelerinde Lisans, Yüksek Lisans ve Doktara derslerine girmektedir.

SAHUMER - Sağlık Hukuku Merkezi Genel Müdürüdür.

1991 yılında Halk Sağlığı doktorası sırasında hocalarının yönlendirmesi ile Sağlık Hukuku alanından çalışmalara başlamış, Özel Hastanelerde “Sağlık Hukuku Danışmanlık” sistemi ile çalışma alanını yaratmıştır.

Uzmanlık dernekleri içinde "Sağlık Hukuk Birimi", Maltepe ve Okan Üniversitelerinde Rektörlüğüne bağlı “Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezleri”ni kurmuştur.
2005 yılından beri ” Sağlık Hukuku Sertifika Programları” ile Avukat, Hekim ve Sağlık Yöneticilerini bu alana çekmiştir.

Çocuk Hakları ve İnsan Hakları alanında  Uluslararası Projelerin başında olmuştur.   

 2001-2013 yılları arasında Kartal İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeliği ve Kartal-Maltepe Cezaevi İzleme Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

 30 yılı aşkın bir süredir mahkemelere bilirkişilik yapmaktadır.

 Sigorta şirketlerine Sağlık Hukuku Danışmanlığı verirken aktüerya çalışmalarında bulunmaktadır.

 

 

07 Mart 2022 - Okunma Sayısı : 1685