EK- 5 SATIŞ HASILATI FORMLARININ 26 NİSAN TARİHİNE KADAR ODAMIZA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Değerli Meslektaşlarımız,

SGK Adana SSGM Müdürlüğünden bugün Odamıza ulaşan yazıda, SGK Medula Eczane Provizyon Sistemi’ne girilen 2016 yılı satış hasılatı tutarlarına ait evrak asıllarının Kuruma teslim edilmesi gerektiği bildirilmiş olup, EK-5 Hasılat Bilgi Formlarının  26 Nisan 2017 mesai bitimine kadar Kuruma teslim edilmek üzere Merkezde Odamıza ilçelerde temsilciliklere teslim edilmesi gerekmektedir.

EK-5 Formu tesliminde dikkat edilecek hususlar;

Ekte iki adet EK-5 örneği bulunmaktadır. Bir örnek 6736 sayılı kanun kapsamında (stok affı) fatura düzenlendiğini beyan eden eczaneler için kullanılacak olan form örneğidir. Diğer EK-5 örneği ise 6736 sayılı kanun kapsamında işlem yapmamış meslektaşlarımızın kullanacağı formdur.

Eczaneniz için uygun olan form kullanılarak bilgilerin işlenmesi, ilgili vergi dairesinden onaylattırılması, 6736 Sayılı Kanun kapsamında fatura düzenleyen meslektaşlarımızın fatura örneğini de EK-5 ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

EK-5 HASILAT BİLGİ FORMU (STOK AFFI FATURASI BULUNAN)

EK-5 HASILAT BİLGİ FORMU (STOK AFFI FATURASI BULUNMAYAN)

24 Nisan 2017 - Okunma Sayısı : 2574