EK FATURALARIN DÜZENLENME İŞLEM BASAMAKLARI VE TESLİMATI HAKKINDA

22.09.2023 tarihinde SGK Ek-Faturası hakkındaki duyurumuza istinaden kesilecek olan Ek faturalar için bölgemizde en çok kullanılan iki E-fatura entegrasyon firmasına ait Ek fatura düzenleme işlem basamakları hazırlanmış olup aşağıda yer almaktadır.

Düzenlenen E-faturaların kuruma teslimi ile ilgili olarak yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Odamıza ulaştırılan faturalar toplu olarak Kuruma teslim edilebilecektir. 27.09.2023 ve 04.10.2023 tarihlerinde iki ayrı günde teslimat sağlanacak olup, faturalarını Odamız aracılığı ile teslim etmek isteyen meslektaşlarımızın,

Merkez ilçede 27.09.2023 veya 04.10.2023 tarihlerinde saat 13.00’e kadar Odamıza,

Diğer ilçelerde ise 02.10.2023 tarihinde mesai bitimine kadar temsilciliklere teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Fatura düzenlenirken dikkat edilecek hususlar;

  1. Fatura tarihi olarak, faturanın düzenlendiği günün seçilmesi gerekmektedir.
  2. Döküm özetine kaşe-imza yapılması gerekmektedir.
  3. Fatura ve Medula’dan alınacak döküm özeti (kaşeli-imzalı olarak) ile birlikte şeffaf poşet dosyada yukarıda belirtilen tarih ve saatlerde merkezde odamıza, ilçelerde temsilciliklere teslim edebilirsiniz.

 

     Not: Faturalarını Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine şahsen veya kurye ile teslim etmek isteyen meslektaşlarımızın ek faturaları normal dönem faturaları ile birlikte göndermemeleri yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek adına büyük önem taşımaktadır.

 

TURKCELL SUPERONLINE EK FATURA İŞLEM BASAMAKLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ECZACI KART KOLAYSOFT EK FATURA İŞLEM BASAMAKLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

25 Eylül 2023 - Okunma Sayısı : 2269