SGK'YA EK FATURA DÜZENLEME İŞLEM BASAMAKLARI VE TESLİMATI HAKKINDA

2023-2024 Ek faturaları için bölgemizde en çok kullanılan iki E-fatura entegrasyon firmasına ait Ek fatura düzenleme işlem basamakları hazırlanmış olup aşağıda yer almaktadır.
(Entegratör firma kaynaklı sorunların önüne geçebilmek adına  fatura işlemlerinin ardından gerekli kontrollerin yapılması önemle rica olunur.)

Düzenlenen E-faturaların kuruma teslimi ile ilgili olarak yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Odamıza ulaştırılan faturalar toplu olarak Kuruma teslim edilebilecektir. 18.07.2024 ve  25.07.2024 tarihlerinde iki ayrı günde teslimat sağlanacak olup, faturalarını Odamız aracılığı ile teslim etmek isteyen meslektaşlarımızın,

Merkez ilçede 17.07.2024 veya 24.07.2024 tarihlerinde mesai bitimine kadar Odamıza,

Diğer ilçelerde ise 23.07.2024 tarihinde mesai bitimine kadar temsilciliklere teslim etmeleri gerekmektedir.

Fatura düzenlenirken dikkat edilecek hususlar;

1. Fatura tarihi olarak, faturanın düzenlendiği günün seçilmesi gerekmektedir.
  2. Döküm özetine kaşe-imza yapılması gerekmektedir.
  3. Fatura ve Medula’dan alınacak döküm özeti (kaşeli-imzalı olarak) ile birlikte şeffaf poşet dosyada yukarıda belirtilen tarih ve saatlerde merkezde odamıza, ilçelerde temsilciliklere teslim edebilirsiniz.

TURKCELL SUPERONLINE EK FATURA İŞLEM BASAMAKLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ECZACI KART KOLAYSOFT EK FATURA İŞLEM BASAMAKLARI İÇİN TIKLAYINIZ