ERMENEK İLÇESİNDE BULUNAN BİR ORTAOKULA YAPILACAK KÜTÜPHANE İÇİN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI..

Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu, "Aydınlığa Ulaşmanın İlacı Kitaptır." teması ile ortaokul düzeyindeki kütüphanesi olmayan bir okula kütüphane kurulması amacıyla Kitap Toplama Kampanyası başlatmıştır.

Kütüphane yapılacak okul, 28 Ekim 2014 tarihinde yaşanan maden kazası sonucunda kaybettiğimiz 18 madencimizin emaneti kardeşlerimizin eğitimine destek olmak amacıyla Karaman ili Ermenek ilçesindeki bir ortaokul olarak belirlenmiştir.

Kampanyaya destek vermek isteyen meslektaşlarımızın bağışlamak istedikleri kitapları 28 Ekim 2015 tarihine kadar Merkezde Odamıza İlçelerde temsilciliklerimize teslim edebileceklerini bildirir,

Bilgilerinize sunarız.

15 Ekim 2015 - Okunma Sayısı : 1034