GÜNCELLENMİŞTİR !! İŞ GÜVENLİĞİ TESPİT DEFTERLERİ DAĞITIM VE ONAY İŞLEMLERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere 1 Temmuz 2016 tarihi itibari ile İş Sağlığı ve Güvenliği şartlarını yerine getirme zorunluluğu eczanelerimiz için de başlamıştır.

Konu ile ilgili Odamız AKUZAY OSGB  ile anlaşma imzalamış, sizler tarafından da başvurular yapılmıştır.

Daha önceki duyurularda da belirttiğimiz gibi protokolümüz gereği  ilgili firma ile çalışacak eczanelerimize “İş Güvenliği Tespit Defteri” odamız tarafından ücretsiz olarak eczanelerimize dağıtılmak üzere hazırlanmıştır.

İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı ile ilgili kısımlar firma tarafından tamamlanmış olup, eczacılarımız da “İş Yerinin” ve “ İşveren veya İşveren Vekili” bölümlerini doldurularak ilgili defter İŞKUR’a ücretsiz, veya NOTER’e ücreti karşılığında eczacılarımız tarafından onaylatılarak eczanelerinde bulundurmaları gerekmektedir.

Denetimler esnasında defterin onaylı olarak eczanede bulunması gerekmektedir.

Not: Aşağıdaki dilekçe ile İŞKUR'a başvurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Dilekçe örneği