GÜNCELLENMİŞTİR!!! SGK PRİM BORÇ DURUMU BELGELERİNİN İVEDİLİKLE ODAMIZA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

SGK Adana SSGM müdürlüğü?nün Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

2011 yılı Ocak ayı fatura teslimi sırasında (15 Ocak 2011 tarihine kadar) eczacıların 4a ve 4b (SSK/Bağ-Kur) kapsamında prim borcu olmadığına dair (borcu var ise ne kadar olduğuna dair) belgelerini, fatura ile beraber Kuruma teslim etmeleri gerektiği bildirilmişti.

Bu sebeple Prim boç durumu belgeleri Odamız tarafından Kuruma iletileceğinden eczacılarımızın 15 OCAK 2011 tarihine kadar SGK Prim Borç Durumu belgelerini Merkezde Odamıza İlçelerde Temsilciliklere teslim etmeleri gerekmektedir.

Bağ-Kur prim borç durumu belgeleri Kurumdan elden alınabileceği gibi PTT den alınacak e-devlet şifresi ile de internet üzerinden temin edilebilir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 1533