HABER YENİLENMİŞTİR. 2016 YILI SGK SÖZLEŞMELERİ YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA!!

31.12.2015 tarihinde imzalanan,  2016 yılı SGK sözleşmeleri Odamıza ulaşmıştır. Sözleşmeler eczacılarımıza ücretsiz olarak verilecektir.

Sözleşme işlemlerinin tamamlanabilmesi için eczacılarımızın sözleşme yapmak istediğine dair dilekçe ile aşağıdaki ek belgeleri 22.01.2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Merkezde Odamıza, ilçelerde temciliklere ivedilikle teslim etmeleri gerekmektedir.

Protokolün 7.13. maddesi (sözleşmenin yenilenmesi)

Adres değişikliği halinde ruhsat fotokopisi,

Sözleşme metni, (Odamızdan temin edilecek)

2014 yılı hasılatını gösteren vergi dairesinden onaylı 'Hasılat Bilgi Formu",(2015 yılı hasılat bilgileri henüz netleşmediğinden 2014 yılı hasılat bilgileri istenmektedir. 2015 yılı Hasılat bilgileri Mart ayı sonunda netleşecektir.) Kurum ile yapılan görüşme sonucunda 2014 yılı Hasılat Bilgi formlarının 2015 yılında Kuruma teslim edilmiş olması nedeni ile bu sözleşme ekinde alınmaması yönünde görüş birliği oluşmuştur. Bu doğrultuda 2014 yılı Hasılat Bilgi Formlarının başvuru ekinde eklenmesine gerek kalmamıştır.

Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde bunu belirten dilekçe,

"Sözleşmeye Engel Yoktur Belgesi" (Odamız tarafından hazırlanacaktır),

Kuruma hitaben sözleşme yapmak istediğini bildiren dilekçe,

Not: Dilekçe örnekleri ek dosyalarda sunulmuştur.

KURUMA VERİLECEK DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

ODAYA VERİLECEK DİLEKÇE ÖRNEĞİ