IBAN NO SİSTEM GİRİŞLERİ HAKKINDA;(BU HABER YENİLENMİŞTİR!)

Bildiğiniz üzere 01.01.2010 tarihinde IBAN'a geçileceğinden üyelerimizden IBAN bilgilerini odamıza göndermeleri gerektiği bildirilmişti.

Fakat Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü ile bugün yapılan görüşme neticesinde odamızın göndermiş olduğu IBAN numaraları sisteme giriş yapılırken banka adı, hesap no, şube adı ve şube kodunun gerektiği bildirilmiştir.

Bu sebeble Konsolide Bütçe ve SGK Fatura bedellerinin  yanlış hesaplara yatırılmasının önlenmesi amacıyla, Eczacılarımızın daha önce odamıza ulaştırdıkları IBAN numaralarının doğruluğu ve istenen diğer bilgilerin sisteme girişini sağlanması için aşağıdaki linkten üye kullanıcı adı ve şifre girilerek banka adı ,hesap no, şube adı ve şube kodunun, Maliye (Konsolide Bütçe ) ve SGK Fatura bedellerinin yatırıldığı banka hesaplarına ait IBAN numaralarına ait banka bilgilerinin giriş işlemlerinin  ivedilikle tekrar yapılması gerekmektedir.

Önemle bilgilerinize sunulur.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 1846