İL JANDARMA KOMUTANLIĞI İLE 2015 YILI İÇİN SÖZLEŞME BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR.

"Sağlık Giderleri Jandarma Genel Komutanlığı Tarafından Karşılanan Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol" ün 10.Ek Protokol Yapılması başlıklı maddesine istinaden uygulamada karşılaşılan bazı aksaklıkların giderilmesi amacıyla 21.04.2014 tarihinde anılan Komutanlık ile Birliğimiz arasında Ek Protokol (2014/1) imzalandığı, sözleşmelerin  Mayıs ayının sonuna kadar imzalanarak Kuruma teslim edilmesi gerektiği bildirilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığı ile sözleşme yapmak/yenilemek isteyen meslektaşlarımızın ekteki sözleşme başvuru formunu doldurarak 15 Mayıs Cuma gününe kadar Merkezde Odamıza ilçelerde temciliklere ulaştırmaları gerekmektedir. Sözleşme bedeli  50,00 TL'dir

Sözleşme Eki Belgeler

Yenileme Halinde

Değişiklik (nakil, isim değişikliği vs.) olması halinde ruhsat fotokopisi