İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATURALARI HAKKINDA;

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATURALARI hakkında;

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, Emekli Sandığı sisteminin uygun olmaması sebebi ile her okul için ayrı ayrı fatura kesilme işlemine devam edilmesi gerektiği anlaşılmıştır. Kesilen faturalar(2 nüsha) ve ek-2 listeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eczacılık Birimine toplu halde teslim edilecektir.

Milli eğitim Müdürlüğü ve Konsolide Bütçeye bağlı diğer kurumlarda Emekli Sandığı programı üzerinden reçete giriş uygulaması 1 MART 2006 tarihi itibariyle başlayacak(diğer saymanlıklarda 1 NİSAN) olduğundan eczacılarımızın ellerinde sisteme girilemeyen reçete var ise ŞUBAT ayı sonu itibariyle manuel olarak kuruma fatura etmesi ve MART ayının ilk 2 iş günü içinde kurumlara teslim etmesi gerekmektedir.

Emekli Sandığı programı üzerinden alınana EK-2 listelerinde memurun adı, soyadı görünmediği için faturanın tahakkuk ettirilmesinde gecikmeler yaşandığı Kurumlar tarafından bildirilmiştir. EK-2 listede memurun adı soyadının el yazısı ile belirtilmesi kontrol kolaylığı sağlayacağını bildirir;

Bilgilerinize sunarız.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2251