İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'nden

İl Sağlık Müdürlüğü?nden

Çalınan İlaçlar

İl Sağlık Müdürlüğü?nün Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Çorum ili Bahçelievler Mh. Melikgazi 2. Sk. No:1/A adresinde faaliyet göstermekte olan Özden Eczanesi?ne yapılan denetimde Rivotril Tb. isimli 1 kutu psikotrop ilacın eksik olduğunun tespit edilmesi üzerine, yapılan kamera kayıtları kontrolünde Yılmaz YETKİN isimli şahsın reçetesinde yazılı ilacı fazladan aldığının tespit edildiği ve konu hakkında Emniyet birimlerince tutanak tutulduğu bildirilmiştir.

Kaybolan Karneler

İl Sağlık Müdürlüğü?nün Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü?ne yapılan başvuruda Muhammed Mustafa ÇINAR?a ait Ankara İl Sağlık Müdürlüğü?nden alınmış olan Seri K 460158 nolu Hemofili Takip Karnesi?nin kaybolduğu bildirilmiştir.

Yeşil Reçetenin Sehven Hastaya Verilmesi

İl Sağlık Müdürlüğü?nün Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi çocuk psikiyatri kliniğinde kullanılan 524961 seri numaralı kırmızı reçetenin 3. nüshasının sehven hasta yakınına verilmiş olduğu bildirilmiştir.

Eczacılarımızın reçete karşılaken bu husulara dikkat etmeleri gerekmektedir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 1869