İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ECZANE BAŞVURULARI 30 HAZİRAN TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR.

Değerli Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle az tehlikeli sınıfta yer alan eczanelerin de artık İş Sağlığı ve Güvenliği şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir.  Odamız tarafından daha önce de duyurusu yapılan çalışmalar tamamlanmış olup, AKUZAY OSGB ile Odamız arasında bir protokol imzalanmıştır.

İlgili firma ile personel başına aşağıdaki fiyatlarda anlaşma sağlanmıştır.

İş Güvenliği Uzmanı 8,00 TL + KDV (Aylık)

İş Yeri Hekimi 8,00 TL + KDV (Aylık)

İş Güvenliği uzmanı + İşyeri Hekimi 13,00 TL + KDV dir. (Aylık)

İlgili ücretler aylık olarak makbuz karşılığında elden veya   Finansbank /  Şube No: 333 (Mersin Pozcu Şubesi )  Hesap No:44668111   (IBAN:TR 660011 1000 0000 0044 6681 11) nolu hesap numarasına da havale / eft  ile ödenebilecektir. Faturalandırma işlemleri yıl sonunda toplu olarak yapılacaktır.

İş Güvenliği Yasası gereği tutulması gereken defter Odamız tarafından temin edilerek eczacılarımıza ücretsiz olarak imza karşılığında verilecektir. İlgili defterlerin onay işlemleri İş Kur tarafından ücretsiz olarak veya noterden ücreti karşılığında eczacılarımız tarafından onaylatılacaktır.

Başvuru tarihi uzatılmış olup, meslektaşlarımızın  30 Haziran Perşembe günü mesai bitimine kadar ekte bulunan formu doldurarak  info@akuzayosgb.com ve yonetim@mersineo.org.tr adresine mail atmaları ve ilgili formu imza/kaşe yaparak Odamıza ulaştırmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili sürece ait bilgilendirmeler devam edecek olup konu hakkında iletişim için;

AKUZAY OSGB TEL NO: 0 532 510 21 09

Bilgilerinize sunarız.