İŞ YERİ HEKİM YETKİSİ

-Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün Odamıza göndermiş olduğu 13.10.2010 tarih 15662286 sayılı yazısında;

Bölgemizde faaliyet gösteren Metsim Mersin Özel Eğitim Turizm Yemekçilik Temizlik Kırtasiye Taah.Tic.Ltd.Şti.isimli iş yerinde görev yapan Dr. Mustafa TÜMAY?a anılan işyeri sigortalılarının ve SGDP tabi olarak çalışan sigortalıların mahallinde muayene ve tedavilerini sağlamak,2 güne kadar istirahat vermek ve kurum adına reçete yazmak için iş yeri hekimlik yetkisinin verildiği bildirilmiştir.

-Mersin Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün Odamıza göndermiş olduğu 25.10.2010 tarih 16310203 sayılı yazısında;

Bölgemizde faaliyet gösteren Taksim Otelcilik A.Ş.isimli iş yerinde görev yapan Dr. Can MÜFTÜOĞLU? na anılan işyeri sigortalılarının ve SGDP tabi olarak çalışan sigortalıların mahallinde muayene ve tedavilerini sağlamak,2 güne kadar istirahat vermek ve kurum adına reçete yazmak için iş yeri hekimlik yetkisinin verildiği bildirilmiştir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 1814