ISI NEM ÖLÇER, TERAZİ VE TERMOMETRELERİN KALİBRASYON İŞLEMLERİNE BAŞLANACAKTIR.

Odamız ve Kalmer Kalibrasyon San. ve T.c. Ltd. Şti. firması ile İlimiz dahilinde eczanelerin terazi, ısı ve nem ölçer ile buzdolabı termometresinin kalibrasyonlarının yapılması için bir protokol imzalanmış olup, birim fiyatları aşağıda belirlenmiştir.

Protokol gereği kalibrasyon işleminde; teraziler eczanelerde diğer cihazların ise firmanın laboratuarına götürülerek kalibrasyon işlemleri yapılacak olup, Kalibrasyon işleminin sonucunda verilecek olan sertifikalar iki yıllık olarak hazırlanıp, cihazlarla birlikte eczanelere teslim edilecektir.

Geçen yıl kalibrasyon işlemlerini Kalmer Kalibrasyona yaptırmamış veya eczanesini yeni açmış olan eczacılarımızın, kalibrasyona ilişkin talepleri için Odamıza bilgi vermeleri gerekmektedir. Kalibrasyon işlemleri için program hazırlanacağından (özellikle ilçeler için)  ilgili firma ile ilk defa çalışacak eczacılarımızın  başvuruları ivedilikle yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Mersin Merkez İçin Fiyatlar