"İYİ ECZACILIK UYGULAMALARI - KLİNİK ECZACILIK - FARMASÖTİK BAKIM" MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI;

TEB Merkez Heyeti'nin 0840 sayılı yazısında;

İyi Eczacılık Uygulamaları - Klinik Eczacılık - Farmasötik Bakım Eğitimi 12 - 17 Temmuz 2006 tarihleri arasında Türk Eczacıları Birliği Sosyal ve Kültürel Tesisinde (Çayyolu/Ankara) yapılacağı,

Bu eğitim programı 2003 yılından beri 13 kez tekrarlanmış olan, 700'e yakın eczacımızın büyük bir ilgiyle tamamladıklarıi 6 günlük bir programdır. Eczacılık mesleğinde son yıllarda adını sıkça duyduğumuz klinik eczacılık ve farmasötik bakım uygulamalarının temellerinin anlatıldığı bu kursta, özellikle eczacının akut ve kronik sorunlarda alması gereken roller üzerinde durulmakta, olgu çözümlemeye yönelik etüt çalışmalarıyla anlatılan konuların pekişmesi sağlanacağı,

Başvuru yapmak isteyen eczacılarımızın http://www.eczakademi.org sitesinden kayıt yaptırması gerektiği bildirilmiştir.

NOT: Eğitim Programı Eczacılık Akademisi tarafından ücretsiz sağlanacaktır. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından sağlanacaktır. Konaklama için TEB Sosyal ve kültürel Tesisleri ( 0 312 241 70 70 ) ile en kısa zamanda irtibata geçilmesi gerekmektedir.)

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2642