KKİ'LER HAKKINDA DİLEKÇE

Değerli meslektaşlarımız;

Kamu Kurum İskontoları (KKİ) ile ilgili Eczacı mağduriyeti her geçen gün artmaktadır. Eczacı Odalarının verdiği tepkilerin daha da güçlenmesi ve ilgili kurum yetkililerinin dikkatini çekmesi için siz meslektaşlarımızın da bu tepkiye destek olması gerekmektedir. Çalışma Bakanı'na ve SGK Kurum Başkanı'na hitaben yazdığımız dilekçeler ekte tarafınıza sunulmuştur. Yarın (11 Ocak 2022 Salı) sabah itibariyle dilekçelerin doldurularak aşağıda belirtilen mail adreslerine ve fax numaralarına gönderilmesi önem arz etmekte olup, dilekçelerin asıllarının 13 Ocak 2022 Perşembe günü mesai bitimine  kadar merkezde odamıza ilçelerde temsilciliklerimize ulaştırılması gerekmektedir. Tüm dilekçeler posta yolu ile odamız tarafından ilgili kurumlara gönderilecektir. Konu hakkında hassasiyetinizi rica eder, gereğini bilgilerinize sunarız.

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

FAX: 0312 296 18 60