MERSİN MERKEZ İLÇELERE AİT YEŞİLKART REÇETELERİNİN TESLİMİ VE KONTROLÜ HAKKINDA

ÖNEMLİ

YEŞİLKART REÇETELERİNİN TESLİMİ VE KONTROLÜ HAKKINDA

Sağlık Bakanlığı Strateji Daire Başkanlığı?nın 21/08/2006 tarih ve 6844 sayılı 2006/97 sıra nolu genelgesi ile İl Sağlık Müdürlüğü?nün 20/07/2009 tarih ve 2261 sayılı yazısı ve Odamız ve İl Sağlık müdürlüğü arasında imzalanan protokole istinaden; Mersin Merkez ilçelerinin (Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli) Yeşilkart reçete kontrolü ve teslimi Mersin Eczacı Odası tarafından yapılacaktır.  Reçete kontrolleri Odamız tarafından belirlenip, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen gönüllü eczacılarımız ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışıp görevlendirmeleri yapılan eczacılar tarafından yapılacaktır.

Reçete Teslimi:

Kasım Ayı Reçeteleri

Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçeleri için 07/12/2009 - 11/12/2009 tarihleri arasında;

Akdeniz ilçesi için 14/12/2009- 18/12/2009 tarihleri arasında;

-    Odamız  4. katında tutanak karşılığı teslim alınacaktır.

-    Reçete tesliminde fatura toplamının %0.7 si oranında tutar genel giderlere  katkı amacıyla bağış makbuzu karşılığında ödenecektir.

-    Sadece ilgili aya ait reçeteler aynı ay içerisinde faturalandırılacaktır. (örn;Kasım ayına ait reçetelerin faturası kasım ayına ait olacaktır.Kasım ayı faturası içerisinde aralık ayında karşılanan reçeteler bulunmayacaktır.)

-                Fatura tesliminde her zarfın üzerinde ilgili faturanın bir fotokopisi bulunacaktır.

-              Belirlenen teslim günleri dışında gönderilen faturalar teslim alınmayacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2403