MERSİN VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞܒNDEN

28.12.2003 tarih ve 25330 Mükerrer Sayılı Resmi Gazete,
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 02.03.2004 tarih ve 45 numaralı genelgesi aşağıda sunulmuştur.

Maliye Bakanlığı'nca ilgi (a) sayılı resmi gazetede yayınlanarak 01.01.2004 tarihinden itibaren uygulamaya başlanan "ANALİTİK BÜTÇE SİSTEMİ" esasları çerçevesinde, Kurumumuzun Trafik hizmetlerinde istihdam edilen personelin ilaç ödemeleri ile ilgili giderlerin Genel Müdürlüğümüzün bütçesi içerisinde ayrı bir fonksiyonel kod adı altında sınıflandırılmıştır.

Bu nedenle Genel Müdürlüğümüz personel ilaç giderlerine ait ödenek tahsilatlarını Genel hizmet ile Trafik hizmetlerini ayrı harcama kodları altında planlamaktadır.

Bu uygulama çerçevesinde Emniyet Müdürlüğümüz ile sözleşmeli Eczanelerin personel ve bakmakla yükümlü aile fertlerine ait reçeteleri fatura ederken reçetelere bağlı hasta sevk belgelerinin 7. sütununda yer alan adres bölümünde yazılı şube adlarından "Trafik Tescil Şube Müdürlüğü - Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü" yazılı olan personelin ve bakmakla yükümlü aile fertlerinin reçeteleri 01.06.2004 tarihinden itibaren ayrı, ayrı fatura edilip diskete yüklendikten sonra ayrı bir zarfla Müdürlüğümüze teslim edilmesi, belirtilen şekilde fatura edilmeyen reçete ve faturaların işleme konulmayarak ödemesinin yapılamayacağı bildirilmiştir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2518