NÖBETLERDE GÜVENLİK GÖREVLİSİ BULUNDURMA ÇALIŞMALARI HAKKINDA!!

Değerli Meslektaşlarımız;

Son dönemde ülkemizde yaşanan güvenlik sorunundan maalesef eczanelerimizde etkilenmektedir. Bu bağlamda eczanelerimizde; kamera sistemleri, panik butonları ve nöbetlerde daraba arkasından satış yapılması gibi çözümler artık eczanelerimiz için kaçınılmaz olmuştur. Ancak meslektaşlarımızdan gelen talepler ve günün şartlarına uygun bir ekstra güvenlik durumu söz konusudur. Konu ile ilgili uzun süredir Odamızca çalışma yapılmış olup, başta yasal prosedürler olmak üzere birçok konuda yol kat edilmiştir. Gelinen noktada ilk başlarda eczane başı hafta içi nöbet maliyeti 300 TL civarında olan güvenlik görevlisi maliyeti 150 TL seviyelerine çekilmiştir. Bu hususta ön talep toplanarak gerekli işlemler başlatılacak olup, 30 Nisan tarihi ile yeni başlayacak nöbet programına göre meslektaşlarımızın değerlendirme yapıp en geç 6 Mayıs tarihine kadar Odamıza yazılı olarak bilgi vermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Notlar

1.   Hafta içi nöbet 14 saat üzerinden hesaplanmıştır ve eczane başı maliyet 150 TL'dir.
  2.   Hafta sonu ve resmi tatil günü nöbetleri 24 saat üzerinden hesaplanmış olup, 12'şer saatlik  iki ayrı   vardiya ile personeller görev alacak olup, eczane başı maliyet 300 TL'dir.
  3.   Güvenlik görevlileri yasal olarak polis yetkisinde olup, silah hariç diğer ekipmanları ile  gelecektir.
  4.   Talepler doğrultusunda hizmetin başlaması ile eczacılarımız ilgili ücreti Eczacı Odasına peşin             olarak ödeyecek olup, şirket ile bu konuda muhatap olmayacaklardır.

27 Nisan 2016 - Okunma Sayısı : 2008