ODAMIZIN 2018 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURULU 22 EYLÜL 2018 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİ

2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurulumuz 22 Eylül 2018 tarihinde Odamız toplantı salonunda 165 meslektaşımız katılımı ile gerçekleşti.

Divan Başkanlığına Ecz.  M. İbrahim ÖZKOL, Başkan Yardımcılığına Ecz. Tuğba BOZKURT, yazman üyeliğe Ecz. Eda GÖKÇE ve Ecz. Ömürcan POLAT seçildi.

Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Hesap Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurul'a sunuldu, raporlar ayrı ayrı oylandı ve oy birliği ile ibra edildi.

Mersin Eczacı Odası İktisadi İşletme Hesap ve Çalışma Raporları Genel Kurula sunuldu.

Gündemin "Temsilcilik Giderleri ve Tefriş Fonu" oluşturulması ile ilgili maddesinde divana verilen önerge oylandı.  Temsilcilik ve Tefriş Fonu  oy birliği ile bir önceki dönem olduğu gibi 200,00 TL olarak kabul edildi.

Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder,

Bilgilerinize sunarız.

24 Eylül 2018 - Okunma Sayısı : 1020