ODAMIZIN 2019 YILI OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU VE KESİN OLMAYAN SEÇİM SONUÇLARI

 

Odamızın 2019 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 21 Eylül 2019 tarihinde Odamız toplantı salonunda 157 meslektaşımızın katılımı ile gerçekleşti.

Divan Başkanlığına Ecz.  M. İbrahim ÖZKOL, Başkan Yardımcılığına Ecz. Mine YALÇIN, yazman üyeliklere Ecz. Yiğit CEYLANİ ve Ecz. Helin DÖLEK seçildi.

Oda Başkanı Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR'ın açılış konuşmasının ardından GEK Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Tarkan BİR, Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet ANTMEN, TEB Merkez Heyeti Saymanı Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL  kürsü aldı.

Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Hesap Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurul'a sunuldu,   

Mersin Eczacı Odası İktisadi İşletme Hesap ve Çalışma Raporları Genel Kurula sunuldu.

Gündemin Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Raporunun görüşmesi maddesinde; Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK, Ecz. Çağatay ÇAKAR, Ecz. Selçuk KALKAN, Ecz. Cemil Oktay ASLAN, Ecz. Aytekin SARPKAYA, Ecz. Esra TEKAYAK,   Prof. Dr. Semra UTKU, Ecz. Berna ŞANLI, Ecz. Kamer MUT ARI kürsü aldı. Ardından Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR ve Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL söz alarak konuşmalarda iletilen sorulara yanıt verdi.

Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Hesap Raporları ayrı ayrı oylandı ve her iki raporda oy birliği ile ibra edildi.

 Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurulun oyuna sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin "Temsilcilik Giderleri ve Tefriş Fonu" oluşturulması ile ilgili maddesinde divana verilen  200,00 TL ve 300,00 TL olan önergeler oylandı.  Temsilcilik ve Tefriş Fonu  oy çokluğu ile bir önceki dönem olduğu gibi 200,00 TL olarak kabul edildi.

22.09.2019  günü yapılacak olan seçimlerde Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı, Büyük Kongre Delegeleri asil ve yedek adayları için verilen önerge Divana sunuldu ve Genel Kurula okundu.  

Genel Kurul Divan Başkanı Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL'un 22.09.2019 Pazar günü saat 09.00 / 17:00 arasında seçim yapılacağını bildirmesiyle sona erdi.

 

22.09.2019 tarihinde gerçekleşen 2019 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulumuzun kesin olmayan oy sonuçlarını gösteren sandık tutanakları aşağıda sunulmuştur.

Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

 

 

 

24 Eylül 2019 - Okunma Sayısı : 1737