ODAMIZIN 2022 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURULU 17 EYLÜL 2022 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Odamızın 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu 17 Eylül 2022 tarihinde Odamız konferans salonunda meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Oda Başkanı Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR'ın açılış konuşmasının ardından Güney Ecza Kooperatifi başkanı Ecz. Tarkan BİR, Mersin Veteriner Hekimler Odası başkanı Bektaş ŞENAY, Mersin CHP Milletvekili Av. Alpay ANTMEN kürsü aldı.

Divan Başkanlığına Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK, Başkan Yardımcılığına Ecz. Fatma K. KAHİLOĞULLARI, yazman üyeliklere Ecz. Emine Merve ERTUĞRUL ve Ecz. Mustafa ÖKSÜZ seçildi.

Yönetim Kurulu Çalışma Raporu, Hesap Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurul'a sunuldu.

Mersin Eczacı Odası İktisadi İşletme Hesap ve Çalışma Raporları Genel Kurula sunuldu.

Gündemin Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Raporunun görüşülmesi maddesinde;

Ecz. Reşit TOK, Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR ve Ecz. Tarkan BİR kürsü aldı.

Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Hesap Raporları ayrı ayrı oylandı ve her iki raporda oy birliği ile ibra edildi.

Denetleme Kurulu Raporu Genel Kurulun oylamasına sunuldu ve oy birliği ile ibra edildi.

Uzm. Ecz. Özgün SAĞIR kürsü alarak yönetim kurulu çalışma ve hesap raporlarını ayrı ayrı ibra ettikleri ve destekleri için Hazirun'a teşekkür etti.

Gündemin "Temsilcilik Giderleri ve Tefriş Fonu" oluşturulması maddesi ile ilgili divana verilen  200,00 TL, 400,00 TL ve 500,00 TL olan üç ayrı önerge oylamaya sunuldu.  Temsilcilik ve Tefriş Fonu  oy çokluğu ile bir önceki dönem olduğu gibi 200,00 TL olarak kabul edildi.

Genel Kurul Divan Başkanı Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK katılan üyelere teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

19 Eylül 2022 - Okunma Sayısı : 449