OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Tarih: 25.03.2010

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ;

11 Mart günü beklenmedik bir anda aramızdan ayrılarak bizleri yasa boğan Odamızın fedakâr emekçisi Genel Sekreterimiz Ecz. Umut ÖZKUL?un anısını yaşatmak adına, hep birlikte vereceğimiz katkılarla onun adını taşıyan bir anaokulu inşa edip, geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan etme arzusu içindeyiz.

Bu arzu ve istek ile sevgili Umut?un anılacağı ve yaptırılmak istenen anaokulunun görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul yapılması kararı almış bulunmaktayız.

Genel Kurul çağrısı ve gündem ekte sunulmuştur.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Odamızın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 17.04.2010 Cumartesi günü Mesudiye Mh. 112. Cd. No:39/B MERSİN adresinde bulunan Oda binamızın Nur Işık Boyacıgiller toplantı salonunda,
13:00 ? 18:30 saatleri arasında yapılacaktır;
ancak, yasal çoğunluk sağlanamadığı takdirde 24.04.2010 Cumartesi günü yukarıdaki adreste bulunan Oda binamızın toplantı salonunda
13:00 ? 18:30 saatleri arasında, çoğunluğa bakılmaksızın, aşağıdaki gündemle
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır.

YÖNETİM KURULU ADINA

Ecz. Hüseyin ŞİMŞEK

Başkan

GÜNDEM :

1- Yoklama ve Açılış

2- Saygı Duruşu

3- Kura ile üç kişilik Tasnif Kurulu?nun belirlenmesi

4- Kongre Başkanlık Divanı?nın Seçimi (Başkan, Başkan Yardımcısı, İki Yazman)

5- Ecz. Umut ÖZKUL?un anısına Anaokulu yaptırılması, giderler için Odamız bütçesinden ayrılacak payın görüşülmesi ve gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulu?na yetki verilmesi,

6- Ecz. Umut ÖZKUL?un anısına yaptırılacak Anaokulu giderleri için üye katkı payı belirlenmesi,

7- Dilek ve öneriler

8- Kapanış.