ÖNEMLİ - SSK KESİNTİLERİ HAKKINDA;

SSK provizyon sisteminde eczacılarımızın vermiş oldukları reçetelerle ilgili gerçekleşen kesintiler yayınlanmıştır. Kesintilerin boyutlarını araştırmak ve gerekli girişimleri yapmak üzere odamız bünyesinde ivedilikle bir komisyon oluşturulmuştur.

Eczacılarımızın şüpheli oldukları kesinti tutanaklarını odamıza ulaştırmaları halinde komisyonumuzca gerekli incelemeler yapılacak ve Adana Sağlık İşleri İl müdürlüğü ve TEB merkez heyetine gerekli raporlar sunulacaktır.

Eczacılarımızın reçete karşılarken öncelikle BUT ve ilaç uyarılarına dikkat etmesi faydalarına olacaktır. BUT ve uyarılara dikkat edildiği halde yapılan haksız kesintiler ile ilgili gerekli mücadele ise hep beraber yapılacaktır.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 2489