ONLİNE EĞİTİM

              Değerli Meslektaşlarımız ;

            5 Ocak 2021 Salı günü saat 20:00'de, pandemiyi yoğun olarak yaşadığımız bu günlerde bağışıklık sistemimizi olabildiğince en doğru şekilde koruyabilmek ve bu konuda hastalarımıza daha kapsamlı tavsiyelerde bulunabilmek adına "Bağışıklık Sistemine Bakış ve Gıda Takviyelerinin Doğru Kullanımı" konulu eğitim Dr. Mustafa Kalkan tarafından online olarak gerçekleştirilecektir.

            Eğitim https://zoom.us/j/97862632842?pwd=SFJDZ25LbXFEcU1jU3BycVBoc1N0UT09

 adresinden canlı yayın olarak gerçekleşecek olup, meslektaşlarımız yayın sırasında sorularını sorabileceklerdir. Eğitime katılım 100 kişi ile sınırlı olup, katılım için bilgilerinize sunarız.

 

Dr. Mustafa Kalkan

Gülhane Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Özellikle kronik hastalıklarda günümüz tedavilerinin kalıcı çözümler sunamaması üzerine; odağını sağlıklı yaşam, doğru beslenme ve hastalıkların biyokimyasal temeline çevirmiştir. Vücudumuzdaki var olan mekanizmaların doğru çalışmasında gıda takviyelerinin doğru kullanımına özel ilgi duymuş, ilaç sektöründe çalışması dolayısıyla da gıda takviyelerinde doğru hammadde, doğru formülasyon gibi konularda da deneyim kazanmıştır. 3 yıldır TAB İlaç firmasında medikal müdürlük görevini de yürütmekte olan Dr. Mustafa Kalkan; halen öğrenmeye, öğrendiklerini de her fırsatta anlatmaya devam etmektedir.

04 Ocak 2021 - Okunma Sayısı : 1118