PROMED SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

Birliğimiz ile Promed Bilgi Yönetim Sistemleri ve Sağlık Danışmanlık A.Ş.arasında imzalanan sözleşme gereği, kuruluşun hangi sigorta şirketleri ile anlaşmalı bulunduğu, Promed tarafından sözleşme aşamasında Birliğimize verilmiş olan bilgi doğrultusunda ilgide kayıtlı yazımız ile duyurulmuştu.

Promed Bilgi Yönetim Sistemleri ve Sağlık Danışmanlık A.Ş. tarafından Birliğimize gönderilen 02.03.2007 tarih 674 sayılı yazı ile,

Birliğimiz ile Promed arasında yapılan sözleşmeden faydalanan ve kontratı Promed tarafından imzalanan kurumların;

* FORTİS (DIŞBANK SANDIĞI)

* ANKARA SİGORTA

* DELTA LLOYD (HOLLANDA) olduğu;

Ak Sigorta, Anadolu Sigorta, American Life Hayat Sigorta ve Ergo-İsviçre Hayat Sigorta kontrat yönetiminin Promed tarafından sağlandığı ancak imza sürecinin ilgili sigorta şirketince tamamlandığı bildirilmektedir.

Bu nedenle, Promed ile sözleşme imzalayacak üyelerimiz, Fortis, Ankara Sigorta ve Delta Lloyd sigortalılarının sözleşmeli eczanesi olarak faaliyet gösterebilecektir.

01 Mart 2011 - Okunma Sayısı : 4025