PTT BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

PTT BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ'nden;

PTT Genel Müdürlüğü Mersin PTT Baş Müdürlüğü'nden gelen 02.02.2006 tarih 1633 sayılı yazı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

"T.C.Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünün Internet ortamında geliştirmiş olduğu ilaç-Eczane takip programına dahil edildikleri bildirilen uygulamaya 01.02.2006 tarihi itibariyle Baş Müdürlüğümüzün de söz konusu sisteme dahil edilmiştir.

Düzenlenmesi sırasında ,sevk evrakının sağ üst köşesine,personelin emekli sicil numarasının yazılması zorunlu olup,yazılan emekli sicil numarasının sonuna ise personeli kendisi için hasta sevk kağıdı düzenlenmiş ise "0",eşi için"1",çocukları için çocuğun doğum tarihi sırasına göre "2,3,4,?.. sayıları , personelin annesi için "A", babası için de "B" harfi yazılacaktır.

Üniteniz mahallinde her hangi bir nedenle bulunan başka Ünite personeli ile aile bireylerinin de Başmüdürlüğünüzle anlaşmalı eczanelerden ilaç temininde yukarıda belirtilen usul çerçevesinde,eczanelerce gerekli işlem tesisi edilecek ve bu tür reçetelerin ilgili anlaşmalı eczane tarafından bir dilekçe ile Başmüdürlüğümüze teslim edecek ve gerekli kontrol işlemini ( verilen ilaçlara ilişkin her türlü hesap dökümanıda eklenmiş olacak ) müteakip tutarları da halen yapılmakta olan uygulama doğrultusunda ilgili Başmüdürlüğe Ünitemiz kanalıyla gönderilecektir.

Ünite dışı personel ve aile bireylerinin Başmüdürlüğümüz ile anlaşmalı eczanelerden ilaç temininde, eczanece reçete ile talep edilen ilaçların verilmemesi yönünde usul dışı gerekçelerle ilaç verilmemesi halinde ilgili eczane hakkında mevzuatta öngörülen usul çerçevesinde işlem yapılacaktır.

Bu nedenle,tüm ünitelerimize ait saymanlık kod numaralarının yer aldığı liste ilişikte gönderilmiş olup, bu birimlerimizde görevli personel ve aile bireylerinin ilaç temini esnasında yapılacak işlemlerin yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilmesini buralarda görevli personel ve aile bireylerine ait ilaçların bu sisteme girilmeden verilmemesi,aksi halde ilaç bedellerinin ödenmeyeceği hususunda Odanız bünyesinde bulunan Mersin İli ve İlçelerindeki tüm anlaşmalı eczanelere duyurunun yapılmasını önemle rica ederiz."

KURUM İLE İLGİLİ KOD LİSTE YAZIMIZ EKİNDEDİR

ek_dosya